Ecliiipse!

Hello there guys! Long time no see.

Idag kom jag hem från Mias landställe, och vi har haft det superkul! Vi har gjort allt från att bada till att gå på stan.

Men nu till ämnet; för en stund sen kom jag hem från att ha sett The Twilight Saga: Eclipse! Den var superduperbra. Den var spännande och väldigt lik boken, något de tidigare filmerna inte riktigt lyckats med. Den var komisk också, sådär så att man verkligen asgarvade. Olivia, som jag såg den med, håller nog med mig, haha.

Och sen får vi ju inte glömma romantiken. Bella och Edward, Bella och Jacob... Jag tänker inte avslöja för mycket för er som inte sett den, men jag kan ju bara säga en sak; ni kommer inte att bli besvikna, vare sig ni är Team Jacob, Team Edward eller Switzerland.

En sak jag verkligen älskade med filmen var Bellas självständighet. Att hon inte låter killarna bestämma över henne och att hon tar egna beslut och allt. Mycket bättre än hur hon är i New Moon.

Vi får också se både Jaspers och Rosalies bakgrunder och se hur dem hade det under förvandlingarna, vilket var roligt att få se på vita duken också och inte bara läsa i boken. Man får också lära känna alla karaktärer mer i den här filmen, Alice, Rosalie, Jasper, Emmett. Emmetts humor kom fram mer i den här filmen också, vilket jag gillade. Det var också kul att höra lite om Riley, även om han var mycket skrämmande.

Men det hade varit roligt att se Rosalies och Bellas förhållande lite mer, att de pratat mer och så som de gör i boken.

Jag tyckte så synd om Bree..Det var inte mindre sorgligt i filmen än vad det var i boken. På många sätt var Eclipse rätt läskig och sorglig.

Som de tidigare Twilight-filmerna var den här helt fantastisk, och som jag vet att jag nämnt förut är Kristen en så fruktansvärt bra skådespelare. Och Edward...tja, han har aldrig varit så snygg förut som i den här filmen. (Och då pratar jag om karaktären, Robert kommer ju alltid vara snyggast, så som han är i verkligheten.)

Eclipse var bättre än både New Moon och Twilight tyckte jag, även om Twilight var den mest magiska film jag sett.
Jag behöver kanske inte påminna er om att gå och se den här filmen, för er som inte sett den än.

Men för er som ogillar Twilight kan jag säga att ni kommer älska den här filmen ändå! Den är liksom asbra, vare sig man är Twilightfan eller inte. Jag kanske inte kan ändra eran uppfattning, men jag säger det ändå; Watch it people! You don`t know what you`re missing.


Edward och Bella...Så bra som den kan va' ;)

Ingen uppdatering

Hej bloggen!
Nu kommer det inte bli någon uppdatering på ett långt tag. Imorgon åker jag nämligen iväg till Mias landställe :D och det ska bli jättekul. Så jag kommer gå upp typ halv sju imorgon...stön...men det är det ju värt såklart. Sen åker jag flygplan och då kan jag ju sova på det om jag måste (även om jag verkligen inte gillar att sova på flygplan).
Men vi ses igen när jag har sett Eclipse :D den 30 juni.
Have a good time!
//Chleo

23:e juni 2010

Hey guys!
Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, men jag har legat på stranden hela dan och kom hem för en stund sen. Det var mkt mysigt! Jag var där med Olivia, Kotten och Eklövet. Vi badade och det var iskallt i vattnet, men sen när man kom upp på land igen så blev man varm. Och jag läste min Vampire Academy-bok som jag köpte idag :) READ IT PEOPLE! säger jag bara.

Vad har ni gjort idag/ska göra ikväll?

Sov gott!

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt! Hoppas ni sover gott! :)
//Kram Chleo


Dagens låt

Den här låten är så fin. Den kommer från filmen "Dear John" som jag såg för inte så länge sedan.


Amanda Seyfried- Little House


Vampire Academy

Vampyrgalen som jag är har jag blivit helt beroende av Vampire Academy-serien. Jag fick låna första boken av Sissel men kom bara 186 sidor ungefär innan vi var tvungna att skiljas åt. Men det är väl nånting att skriva upp på min önskelista till moi födelsedag isf :)

Det har kommit ut 5 böcker ur serien än så länge, och nästa, Vampire Academy: Last Sacrifice, kommer ut i USA den 7:e december det här året. Me are going to buy it!


Den första boken på engelska.


Bloglovin

Hej! :)
Ni är medvetna om Bloglovin va? Där får ni gärna lägga till mig om ni gillar bloggen. Följ min blogg med bloglovin

Ett minne för livet

Morning Sunshines!
Sovit gott?

Igår kom jag hem från Sissels landställe. Vi har haft det superkul där! :) En annan kulig sak var Twilight Fan Eventet igår. Jag gick på det med Mia, Sissel och Olivia. Men gud som alla skrek! Det var helt galet. Visst skrek jag med, men inte heeela tiden, inte när Kristen och Taylor fick svara på frågor. Men det var helt unbderbart ändå, även om jag höll på att bli hörselskadad på kuppen. Det var det värt för att få vara i samma lokal som världens bästa skådis och hetingen Taylor Lautner. Och när de med VIP-platser fick autografer och kramade Kristen höll jag på att dö av sorg i hjärtat. Nej, skoja bara, fast det skulle ju självklart varit roligare om det var en själv som fick krama henne, men jaja ^^

Det är faktiskt nu det börjar gå in att jag varit i samma lokal som världens bästa Kristen Stewart och Taylor Lautner. Ett minne jag sent kommer glömma.

Ha det gött!
//Chleo

Goodbye

Hejdå bloggen!
Nu bär det av till en kompis landställe. Kommer kanske hinna skriva ett inlägg den 21:a juni då jag kommer tillbaka, men antagligen inte, eftersom jag ska på Twilight Fan Event då :D
Ha det bäst!<3
//Chleo

Renovering

Nu ska Mia hjälpa mig att göra en design till bloggen. Hon är superduktig på att göra bloggdesigner^^
Godnatt!
//Chleo

Jeansdress


En av mina outfits från photoshooten idag. Alla kläder Second Hand.



Photoshoot

Godkväll!

Nu sitter jag här med Mia bredvid mig. Vi har haft det askul idag och gjort en egen photoshoot och valt snygga kläder, sminkat oss och lekt modeller. Nolifers, right? Men det var superkul iaf^^

Om en stund ska vi gå och lägga oss. Nej, skoja bara, vi ska festa hela natten. Nej skoja bara, vi ska vara uppe i två dagar till. Nej, skoja bara, okej, nu blir det flummigt här.

Ha en skön natt! (Det blir skönt *flummigt av Mia*)

Kramizzzzzaaaar
//Chleo


Sommarlov, solen lyser skönt...wait, what?!

Det är sommarlov, och det ösregnar! Fast jag tycker iffersig det är rätt skönt med regn och sen så har det ju vart en massa fina dagar nu så det är väl inte mer än rätt att regnet tar sin hämnd nu...

Just nu väntar jag på Mia, vi ska göra photoshoots och sånt hemma, kanske i regnet också (!) och sätta på oss snygga kläder och sminka oss och sånt och sen ska vi bara ha allmänt mysigt. Det är sådana här regndagar det är skönt att bara vara hemma :) Om ni vill besöka Mias superbra modeblogg, tryck här.

Ha det bäst!
//Chleo

Eclipse-trailers, tv-spots och clips

Morning!

Här har jag lagt ihop alla klipp, trailers och tv-spots som kommit ut från Eclipse- ja, alla spoilers helt enkelt. Så för er som inte vill få några ledtrådar, blunda, och för er som inte kan hålla er till premiären den 30 juni- det är bara att ta för er!

Minns ni dagen innan den här kom ut och man ba: "OMG Den 10 sekunder långa Eclipse Teasern kommer ut imorrn! Jag tror jag dör! Hämta en andningsapparat! och sen ser man den här man ba dahh? nu förstår vi ju VERKLIGEN vad som händer *stark sarkasm*"




Och sen kommer den här och man ba"yeeeeey det är detta vi väntat på! MEN vi vill se mer!"






Och sen kommer den här och man ba excajting och Riley är H-A-W-T




Och sen det berömda sneak-peaket som alla snackade om...



Och sen en massa TV-spots! (Jag vet inte vilken av alla TV-spots som kom först, men ni får gärna rätta mig för jag vill också veta^^)






OMG! Det här tv-spottet (?) har jag ju inte sett och det verkar asbra! Måste kolla sönder det nu!













Och sen får vi ju inte glömma alla klipp som kommit ut!





Edward mot Jacob! Amagad!







Och Jodelle Ferland-intervjun där dem presenterar Bree Tanner, och Bree och Riley-clippet får vi ju inte heller glömma! Det första jag tänkte när jag såg den här videon var "OMG den här tjejen verkar mogen och hon kan verkligen agera".







Säg till om jag glömt nåt!
//Chleo

Godnatt

Hej bloggen...Ska gå och lägga mig nu *gäsp* men ville bara säga godnatt först. Tänk på att läsa mycket och kolla på Eclipse-trailers, Eclipse-tv-spots och Eclipse-klipp alla små barn riktigt mycket nu tills vi ses nästa gång.

Nattinatti!<3
//Chleo

Heldag på stan

Hello guys!

Har precis kommit hem från stan. Jag och Sissel har haft det jättekul; först så gick vi runt och kollade i affärer och sånt. Som vanligt när jag shoppar så blev det ingenting, bara massa undanlagda kläder ^^ Det brukar vara min modemedvetna mamma som kommer hem med fynden istället.

Allafall, vi har fikat och käkat på gamla godingen MacDonalds. Efter det såg vi på bio, vi såg filmen "Dear John". Asbra! Sorglig men bra. För er som inte vet vad den handlar om; Den handlar om en tjej som blir kär i en kille. (Classical, eller hur?! Det blir bättre sen^^) De utvecklar en mycket stark kärlek. Men efter två veckor tillsammans måste killen, John, åka tillbaka till armén eftersom han arbetar inom det militära. Det är förstås superjobbigt för de båda att skiljas åt. Så de börjar skriva brev till varandra, brev efter brev skickas. Men till slut orkar inte Savannah hålla på att skicka brev hela tiden, det blir för jobbigt för henne...

Här kommer trailern:



Watch the movie everybody!

Gomorron!

Gomorron bloggen! :)

Vet att jag inte varit aktiv på jättelänge, men jag har haft fullt upp; dansrep, dansuppvisning, teaterrep, teateruppvisning, prao, och justeja- vi har fått sommarlov!!! Helt underbart. I love the summer.

Igår var jag och mina fina vänner hemma hos Mia och såg på White Chicks och poppade popcorn och åt popcorn och chips framför teven. Vet inte hur många gånger jag sett den filmen (!!) men jag tappade räkningen vid tio ggr ungefär. Den blir bara bättre och bättre för varje gång man ser den ^^ Vi hade det supermysigt och de andra tjejerna som inte sett White Chicks förut tyckte den var jättebra. Efter det gick jag, Mia och en av tjejerna ut och sprang, vi gjorde intervallträning; springa snabbt upp för en backe, och långsamt ner. Det var jättejobbigt då, men skönt efteråt. 

Snart ska jag åka och träffa Sissel i stan och vi ska åka och shoppa, fika och bara gå runt och kolla i affärer. Ska bli mysigt!^^ Får se om jag får med mig något nytt fynd hem.

Vad ska ni göra idag?
//Kram Chleo

Dagens låt

Dagens låt får gå till "Cherry Bomb" med Kristen Stewart och Dakota Fanning. Jag älskar den låten! Den kommer från Kristens och Dakotas film "The Runaways" som kom ut den 19 mars i USA. Det är ännu inte klart när fimen får premiär i Sverige. Men den verkar riktigt bra. Enjoy the song!


Cherry Bomb- Dakota Fanning feat. Kristen Stewart

OMG. OMG. OMG.

Jaaaaaa!!! Jag ska gå och se Kristen Stewart och Taylor Lautner på hovet!!! :D Jaaaa! Jag fick biljetter! Kanske inte världens bästa, men ändå! Okej, nu får jag lugna ner mig lite. Men ärligt talat, innan jag fick reda på att de skulle komma till Sverige var det bara som en omöjlig dröm att jag skulle få se dem i verkliga livet. Drömmar och fantasier var det.

Men nu är det sant! De ska komma! Och jag har fått biljetter :D (som sagt) Visst hade det varit ännu mer fantastiskt om Robert skulle kommit istället för Taylor, men whateva. Taylor är väl trevlig han med. Och sen är det ju Kristen som är min största förebild så det är mest för henne jag går.

:D :D :D

Detta är ett mirakel för mig som Twilight-fan. Sådana här mirakel brukar inte hända oss! (Alla fall inte för oss fans i Sverige.)



Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Har varit excited om det här jättelänge, men ville inte ta ut glädjen i förskott eftersom jag inte visste om jag skulle få biljetter eller inte. Men nu kan jag äntligen hoppa runt och skrika hemma!

Så, låt mig övergå till det verkliga livet en stund. Okej. "Verkliga livet". Att Kristen och Taylor ska komma hit är faktiskt verkliga livet när jag tänker efter. Men aja. Om ett tag ska jag möta en kompis vid bussen och så ska vi åka iväg till dansrepetitionen.
Kram på er och ha en trevlig kväll!

//Chleo

Desperate Housewifes

Har precis kollat på Desperate. Jag älskar det programmet! Allting liksom hänger ihop och man förstår varför saker blir som det blir i programmet. Allting hänger ihop så bra. Ge det en chans ni som aldrig sett det! ;)

Nu börjar Cougar Town så måste rusa. Bye!
//Chleo


Hej på er! :D

Hejsansvejsan!

Välkomna till min blogg, Chleopatra. Jag har storhetsvansinne så det var därför namnet till bloggen blev detta. Nej, men en kompis till mig, Masai, var faktiskt den som sa att jag skulle döpa bloggen till det när jag inte kunde komma på något namn (tack!).

Ja..så den här bloggen kommer väl handla om lite allt möjligt tror jag. Mina tankar, åsiker, intressen -Twilight, Vampire Diaries, Taylor Swift, kändisar m. m. - mode...allt som berör mig, saker jag tycker är viktiga här i världen. 

Hope u like it! ;) If you don`t... well, that`s too bad. 

Have a good evening sweeties!<3

//Chleopatra

RSS 2.0