Narnia 3D

Hej!
Igår hann jag inte med att blogga något tyvärr. Först var jag på mellandagsrean med min kära vän Sissel och köpte lite fina grejor, och sen gick vi och såg Narnia 3D. Den var rätt bra faktiskt, men nästan lite för övernaturlig enligt mig. 

Sen gick vi hem och såg den gamla filmen "Ghost" med Demi Moore och Patrick Swayze som gick på TV. Den var bra men lite småcreepy faktiskt och sen läste jag min underbara bok så detta är anledningarna till att det inte blev nåt bloggande igår. Och idag har jag bara läst :P Haha.

Men detta ska det bli bättring på! :D
//Chleo


Vad kul man kan ha åt Mr Bean. :)

Har precis sett slutet av "Mr Beans Semester", som gick på tv, med mamma. Trodde att jag hade sett den förut, men det hade jag tydligen inte, den jag sett var "Mr Bean- Den Totala Katastroffilmen". (Trodde att det bara fanns en Mr Bean-film men den filmen var också riktigt bra, katastroffilmen asså :P) Och den var sjukt rolig! Jag och mamma satt och asgarvade hela tiden, sådär mycket ni vet så att man får ont i magen och inte kan sluta garva. Skitkul xD Den var verkligen bra.

Hade nästan glömt hur kul man kunde ha åt Mr Bean haha ^^


Bildkälla: discshop.se


Dagens fråga!


Juldagen!

Hej da blog!

Idag har jag inte gjort så mycket, har mest bara läst den underbara boken Vampire Academy: The Last Sacrifice som jag fick i julklapp. Den är sjuukligt bra! Precis som de tidigare böckerna i serien. Det går liksom inte att slita sig ifrån den, man MÅSTE läsa vidare.

LÄS DEN! :D

Julafton! :D

Idag är det julafton! Har precis sett på Kalle Anka, och innan det var jag och åt julbord på ett trevligt ställe. Senare är det presentöppning^^

Tänkte att jag skulle städa lite i mitt rum för det blev fruktansvärt stökigt häromdan när jag skulle börja med alla julklappar haha... Och man vill ju ha städat på julafton.

Så, från oss alla, till er alla; En riktigt god jul!

De tjugo minuterna före doppardan

Hej på bloggen!

Idag har jag bakat lite julgodis med familjen; citronkola och "baci" blev det. Baci är en slags chokladtryffel med nougat, nutella och hasselnötter i. Supergott!

Det blev också lite "sista minuten"-julköp med mamma i stan så allting är fixat och nästan klarrt nu. Skönt!

Så imorgon (eller rättare sagt tjugo minuter) är det alltså julafton! :D Herregud vad december har gått fort... Det är lite tråkigt för nu för tiden önskar man ju sig inte så mycket i julklapp som man gjorde när man var liten - i alla fall inte jag - så nu önskar jag mig typ bara pengar. Grejen är ju den att nu kan man köpa det man vill ha själv. Det kunde man inte riktigt då, inte på samma sätt. Så de roligaste och bästa julklapparna är nog de som man får som man aldrig kommit på själv att man vill ha fast som man ändå älskar när man väl har. Haha :)

Jag önkar er allihopa en riktigt god jul! Ha det bra!

//Chleo


Julklappstips

Hej!

För er som är sent ute med att handla julklappar (harkling*jag*) så har jag lite tips på vad man kan göra/köpa för er som är lite osäkra på vad ni ska ge.

* Sök på något gott recept på Internet eller ta fram en receptbok du har hemma och baka nånting :) Det måste inte vara någonting jätteavancerat, man kan göra jättegoda grejer med nougat och marsipan t. ex. Lägg det i någon fin burk/ask och ge bort :)

* Gör ett eget presentkort! Om du vet att någon gillar spa, t. ex. din syster eller mamma så designa ett fint presentkort och gör ett spa själv! Du kan fixa naglar, ansiktet, massage och sådant.

* Och om dem ni ska ge till inte alls gillar spa-grejer eller nåt så kan du ju bara göra ett annat kul kort, t. ex. att du ska laga en lyxmiddag till dina föräldrar med förrätt, varmrätt och efterrätt.

* Men laga mat är kanske inte din grej? Gör någonting fint och personligt, köp en vit kopp och designa den själv. OBS se till att i så fall använda speciella pennor så inte färgen försvinner när du diskar.

* Annars kan du bara köpa någonting; en tvål, ett doftljus eller bara någonting du tror att den personen verkligen skulle tycka om. Det blir mer personligt då, alla fall enligt mig, när personen man ger till inte har den blekaste aning om vad man ska ge. 

Lycka till med julklapparna och kom ihåg att det är tanken som räknas :)

PS. Att rimma på julklapparna är alltid kul! Gör det och önska en riktigt God Jul!

Sagan om Ringen-marathon

Har precis kommit hem efter ett Sagan om Ringen-marathon med mina sköna kompisar. Har sovit typ tre timmar inatt. Känns ju väldigt bra, speciellt eftersom det är jul nu och allt och man vill vara pigg då :P Men det var riktigt roligt allafall och det var bara jag och en annan kompis som faktiskt såg alla filmerna utan att somna (det är inte värt att nämna att jag sov i typ femton sekunder lite då och då). När man ser alla filmer i rad såhär så upptäcker man saker man inte upptäckt förut; t. ex. att Frodo inte skulle klara sig utan Sam, att så fort Frodo är ensam i typ två sekunder så hamnar han i trubbel.

Vi blev typ lite konstiga också när vi varit vakna så länge, så vi började tänka på alla parodier som finns på Youtube om Sagan om Ringen och föreställde oss att Gandalf och alla var höga :D

Sök bara på "Sagan om..." på Youtube så kommer det upp massa förslag på parodier. Min personliga favorit är Sagan om Tv Reparatören.

Det går inte att lägga upp videon på bloggen så om du vill se den kan du trycka här.


Här kan man vinna Vampire Diaries-böckerna :)



Hej på er!

Just nu är det en tävling som pågår hos theevampirediaries där man kan vinna båda dubbelvolymerna av The Vampire Diaries i pocket skrivna av L. J. Smith. Priset är sponsrat av pocketförlaget. Så gå bara hit för att vara med i tävlingen :) 


Är med i veckans blogg =)

Hej!
Är med i Veckans Blogg hos Malin. Rösta gärna på mig när tävlingen börjar så blir jag glad! :)

EDIT: Jag såg nu att det var lottdragning så då går det ju inte att rösta hehe ^^

//Chleo


Taylor Swift <3

Taylor Swift är verkligen min idol, hon sjunger så otroligt bra och hennes låtar är så fina. Nu har jag nånting att önska mig i julklapp, hennes nya skiva "Speak Now" :D



The way you move is like a full on rainstorm
And I'm a house of cards You say my name for the first time, baby, and
I Fall in love in an empty bar
And you stood there in front of me just
Close enough to touch
Close enough to hope you couldn't see
What I was thinking of

Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'Cause I see, sparks fly whenever you smile
Get me with those green eyes, baby As the lights go down
Something that'll haunt me when you're not around
'Cause I see, sparks fly whenever you smile

So reach out open handed
And lead me out to that floor
Well, I don't need more paper lanterns
Take me down, baby bring on the movie star
'Cause my heart is beating fast
And you are beautiful I could wait patiently
But I really wish you would

Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'Cause I see, sparks fly whenever you smile
Get me with those green eyes, baby
As the lights go down
Something that'll haunt me when you're not around
'Cause I see, sparks fly whenever you smile

I run my fingers through your hair
And watch the lights go out
Just keep your beautiful eyes on me
Gonna strike this match tonight
Lead me up the staircase
Won't you whisper soft and slow I'd love to hate it
But you make it like a fireworks show

Drop everything now
Meet me in the pouring rain
Kiss me on the sidewalk
Take away the pain
'Cause I see, sparks fly whenever you smile
Get me with those green eyes, baby
As the lights go down
Something that'll haunt me when you're not around
'Cause I see, sparks fly whenever you smile Sparks fly, baby smile, sparks fly


Idol 2010

Har precis tittat på Idol-finalen. Det var Minnah och Jay som stod i finalen och vinnaren blev alltså Jay!

Jag tycker att både Minnah och Jay var riktigt bra artister på olika sätt.


Bild tagen från noje.se/msn.com

Tycker ni att det var rätt person som vann?

I'm in the corner, watching you kiss her

Dagens låt får alltså bli Robyns hit "Dancing On My Own".


9:e december 2010

Hej bloggen!

Har vart sjuk hela dagen så har inte haft så mycket att göra :/ Men det är ändå rätt mysigt att bara vara hemma.

Just nu sitter jag och lyssnar på Robyns cd "Body Talk Part 1" . Mina favoriter är Dancing On My Own och Hang With Me. Nu har de två andra cd:rna av Robyns cd:ar som skulle släppas i år släppts också, Part 2 och Part 3.



Song of the Day


Just Tonight- The Pretty Reckless

Julbak & Pepparkakor

Igår bakade vi pepparkakor hemma och jag satt ungefär hela dan fram till kvällen och bara kavlade och kavlade och gjorde olika former. Det roligaste med julen är nog ändå julbaken, när man får baka allt möjligt som pepparkakor, knäck, kola, tryfflar och chokladpraliner. Då har man faktiskt en ursäkt att äta en massa ^^



Ecliiipse!

Jag glömde skriva om detta, men i förrgår släpptes ju som sagt var Eclipse! Och vad jag gjorde? Gick och köpte direkt! :D Jag letade efter special-boxen i flera affärer och till slut hittade jag den i en affär och där fanns det typ flera tusen sådana boxar så tur att jag inte slutade leta :P

Så igår satte jag mig och min kusin i soffan med en skål godis och tittade på den och den var så bra! Det visste jag ju redan eftersom jag sett den förr men whatever. Hon hade inte sett den förr och hon tyckte den var superb.

I den här boxen fanns Bellas förlovningsring med också, så jag passade på att förlova mig när jag väl höll på.


2:a december 2010

Hej på er! <3

Herregud vad snabbt året har gått...! Alldeles nyss var det augusti och nu december? Känns som att skolan startade alldeles nyss, och det var ju snart ett halv år sedan.

Det här är en jättebra månad också, för att:

* Eclipse släpps på DVD imorrn! Ut och kööp!
* Imorgon är nästa Vampire Diaries-avsnitt i USA (okej, har kanske inte så mkt med december att göra, det har ju kommit Vampire Diaries-avsnitt förut, menmen)
* Vampire Academy sista boken ur Roses perspektiv släpps den 7:e december! Gud vad man har längtat!
* Vi slutar skolan! Wiiiiiiee
* Julafton! :D
* Nyårsafton! :D
* Annandag jul! :D

Haha den här listan skulle kunna bli hur lång som helst... Men det är härligt med december i alla fall! Man får baka massa julgodis, julmat, allting :)

Vad tycker ni är det bästa med december?

Nikita

Asså Nikita är så otroligt amazing fruktansvärt bra! Hon är så kick-ass verkligen och ingen lyckas ta henne. Jag är verkligen inte något fan av våld-filmer eller kriminalserier eller vad man ska säga, det är så långt ifrån min smak man kan komma men den här serien är verkligen bra.

Har ni sett Nikita, och i så fall, vad tycker ni om den?






RSS 2.0