Oscarsgalan 2011

Nu ska jag se Oscarsgalan 2011 som går på Kanal 9!

Den håller på ända fram till 06.20 :O Men aja, det går en gång per år och jag ÄLSKAR galor och jag har missat alla andra galor som jag vanligtvis brukar kolla på; Golden Globes, People's Choice, Grammy Awards, ja ALLA utom Academy Awards. Den får man liksom bara inte missa.

Så nu ska jag titta! Los Angeles, here I come! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Värdarna för årets gala är Anne Hathaway och James Franco.



Bildkälla: upandcomers.net

WORD.

A clean house is a sign of a wasted life.


Löördag! :D

Hej bloggen!

Åh jag är så lycklig! :D Det är lördag idag och nästa vecka är det sportlov och alla läxor är gjorda och inlämnade och allt! Och jag har precis vart på biblioteket och lånat åtta böcker. Japp, ni hörde rätt, åtta böcker. Så har jag mycket att läsa sent på kvällarna medan jag åker skidor på dagarna. Mysigt!

Ikväll blir det myskväll framför tv:n med min fina kusse och vi ska bulla upp med godis och allt och se filmer. Och såklart äta chips också.

Ni får ha en superbra dag! :)

//Chleo

Science Fiction, Double Feature

Har suttit och lyssnat på låtar från The Rocky Horror Picture Show hela kvällen... :) Gud vad de är bra, kan inte få nog. Speciellt en låt som heter som rubriken, så fin. Sen tipsar jag om Sweet Transvestite, Time Warp, Dammit Janet och Touch-A Touch-A Touch Me också, även ifall man inte sett filmen för alla låtar från den är så bra!

Men så kan jag ju också starkt rekommendera filmen. :) I annat fall finns det ju en Glee-version också, har aldrig sett Glee men den ska ju vara bra :D

The Rocky Horror Picture Show

Har precis sett klart den här filmen... Den var helt sjuk... :P Så mysko. Men det var ändå väldigt bra musik i den. Förstod inte riktigt vad som hände på slutet, menmen :P

Nu har man ju sett den iaf ^^

Sunday

Hej bloggen! :)

Har precis kommit hem från tennisen. Nu ska jag titta lite på "The Rocky Horror Picture Show" innan jag sticker iväg till dansen. Helt gaaalen film! Men haha, lite kul ändå.

Ajöss! <3

20 februari 2011 (eftersom klockan är efter tolv)

Hej bloggen!

Vi har precis haft lite gäster hemma hos oss. Det var kul! Vi åt en jättegod varmrätt, typ något slags nötkött med vitlökspotatis, asgott! Och sen en jättegod efterrätt, hallon med glass och Noblesse.

Mums! :D

Snart blir det läggdags. Måste plugga lite också... Men det bir det kanske inte så mycket av nu, även om jag är en nattmänniska :P

Godnatt!
//Chleo


VD!

Har precis tittat på senaste Vampire Diaries-avsnittet med brorsan. Gosh så bra det var asså! :D Det här avnittet var något utöver det vanliga. KAN inte vänta till nästa!!!



Bildkälla: fanpop.com

Friiday! :D

Hej bloggen! Idag är det fredag! (om ni inte redan visste det)

Jag älskar fredagar... Slutet på veckan, och alla prov och läxor för den veckan avklarade. Sen så är det ju en ny vecka på måndag, men det behöver man ju inte tänka på så tidigt. Det kan man sarare oroa sig för på söndagskvällen. Men inte tidigare än så.

Iaf, har precis kommit hem från vår teater :D Innan det var jag och Mia och jag drack världens godaste varma choklad med typ två liter grädde på... Önskar att jag hade en bild på det, men det har jag inte. Snart kommer Mia hem till mig och hon ska sova över här. Funny!

Kanske tittar vi på Let's Dance ikväll! Tittade inte förra veckan, så är lite osäker på vilka som är kvar nu och allt.

Vad ska ni hitta på ikväll?
//Chleo

17 februari 2011

Hej bloggen! :D
Det blev inget bloggande igår...

Måste berätta om två jättebra böcker jag har läst! :D Airhead och Att Vara Nikki av Meg Cabot. Läste ut Att Vara Nikki häromdan. De var så bra! Meg Cabot är nog en av de bästa författarna som finns.

Nu är Mia hemma hos mig och vi ska plugga lite! Och äta mellis :D

Vad håller ni på med? :)

//Chleo


Glad Alla Hjärtans Dag!

Från oss alla, till er alla:

En Glad Alla Hjärtans Dag! :D Hur har ni firat årets mest kärleksfulla dag?

Jag minns att jag förra året gick och såg Valentine's Day (eller var det kanske dagen efter?) men det här året fick det bli en mumsig fika med vänner.

Jag åt goda chokladpraliner och en supermumsig blåbärskaka med en stor bums grädde till sidan om. Grädde in my <3 Kan äta hur mycket grädde som helst, så underbart :D


VD-Time!

Nu ska jag se det nya avsnittet av Vampire Diaries: Crying Wolf!

Jag är en vampyrnörd, och jag är stolt! :D

11 februari 2011

Heello!

Nu har jag precis kommit hem från en filmkväll med kompisar. Vi såg "På andra sidan häcken". Första gången jag såg filmen och den var riktigt bra :)

Det verkar som att det mest bara blir på fredagar och helger nu för tiden som jag bloggar :S Jag hinner liksom inte med i veckorna för att jag har för mycket läxor. Men jag ska verkligen bättra på det.

Vad har ni gjort/ska göra denna fredagkväll?? :)

//Chleo


Lät Du Henne Komma Närmre

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut


Bild på Melissa Horn. Bildkälla: nogg.se


6 februari 2011

Hej bloggen!

Idag har varit en väldigt sportig dag; först tennis och sen dans. Kul! :D Jag som annars brukar hata söndagar tyckte att det var lite uppfriskande idag att sporta en massa, det gör så att den sista dagen i veckan inte blir lika tråkig och deprimerande som vanligt.

För söndagar är ju den sista dagen i veckan, sista helgdagen - sista dagen med frihet - och dagen innan skolan börjar igen, och därför lite extra deprimerande. Därför borde man hitta på något kul istället sådana här dagar, även ifall det kanske känns lite segt i början.

Nu blir det tio minuters matteplugg innan Solsidan.

Jag antar att ni ska kolla! Eller!?


The Descent

Har precis sett klart avsnitt 12 av Vampire Diaries, The Descent. Det var riktigt bra och sorgligt. Och rätt läskigt faktiskt. Men åh, blev sur på flera saker på slutet. Jättesur på saker jag vill skriva om men inte kan, eftersom alla kanske inte har sett avsnittet. Men gör det isf, för det var asbra!



Bildkälla: vampirediariesgossip.wordpress.com


Kvällens höjdpunkt!

Nu sitter jag här med två smörgåsrån och en Bonaqua och har precis ätit en skål godis, laddad inför kvällens höjdpunkt. Vad är det jag syftar på? Kan det vara någonting jag väntat på i två veckor men inte kunnat göra för att jag haft för mycket plugg?

Ja, ni gissade rätt!!!

VAMPIRE DIARIES, HERE I COME!!!



Bildkälla: posh24.se

Trassligt!

Hejsvejs!

Nu har jag precis kommit hem från att ha sett Trassel i 3D med Olivia. Gud så bra den var! :D Musiken, stroyn, allting. Musiken var riktigt mäktig.

Och den här filmen var inte lika fånig som vissa andra gamla Disney-filmer när prinsessan är jättesvag och prinsen räddar henne ur allting. I den här var det lite så att båda räddade varandra. 

 

Bildkälla: paulinaolin.blogg.se

Trassel!

Snart åker jag och en kompis iväg och ser filmen Trassel i 3D. Gosh, den verkar så bra! Har typ aldrig vart så här sugen förut på att se en animerad film. :D

Klicka här för trailer!

What a Wonderful World

I see trees of green red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself... What a wonderful world

I see skies of blue clouds of white
Bright blessed days dark sacred nights
And I think to myself... What a wondeful world

Den här låten av Louis Armstrong är en av de finaste någonsin.


Taylor Swift Live on David Lettermann

Eftersom det inte går att lägga in HTML-källkoder längre här på bloggen från Youtube så får ni bara ta och kika in här. Taylor Swift är så sjukt bra! Hon sjunger helt fantastiskt, hennes låtar är fantastiska, och hennes texter är så fina.

Jag hoppas verkligen att hon besöker Sverige på sin nästa World Tour! På sin Fearless-Tour hoppade hon över oss, men man får ju alltid hoppas på det bästa :)



Bild från Taylor Swifts nya album "Speak Now". Bildkälla: lauren-day.blogspot.com

Låt oss dansa!

Nu börjar Let's Dance! Jag hejar på flera, bl. a. Jessica Andersson, Andres Weise (Huuur kunde han få så dåligt av juryn??? Han är ju en av de bästa!),Tina Thörner och Figge Norling.

Ska ni titta?
//Chleo

Den här känslan är svår att beskriva i ord.

Det här är underbart. Helt sjukt, otroligt, sanslöst, fantastiskt underbart. Jag har haft det så stressigt den här veckan, två prov, en gympa-uppvärmning, glosor i språkval och engelska + matte-läxa. Och nu är allt det här avklarat. Alla fall proven och uppvärmningen som jag var så nervös inför. 

Jag är så lycklig just nu! Har inte kunnat göra nånting under den här veckan, tyvärr inte hunnit blogga heller förutom att ha pluggat efter skolan och sett ett avsnitt av Top Model. Japp, min vecka i ord. 

JAG HAR INTE ENS HUNNIT SE PÅ DET NYA AVSNITTET AV VAMPIRE DIARIES SOM KOM UT FÖRRA VECKAN! OCH IDAG KOM JU DET ANDRA UT, SÅ NU HAR JAG TVÅ FRAMFÖR MIG!

YIPPEEE!

Förhoppningsvis var det här den stressigaste veckan på lång tid framöver *peppar peppar* så det kommer antagligen bli mer tid för bloggandet också. :D

Ha en kulig kväll!

//Chleo

RSS 2.0