Jag är med och tävlar om fjäderörhänge från Twistedsale!

Jag är med och tävlar om ett ursnyggt fjäderörhänge från Fashiontwisted's Twistedsale! Tävlingen arrangeras i samarbete med Mias Fashion.

Tryck här för att tävla du med!

//Chleo


Jag är troende.Jag tror på kärleken.
Let's get some things straight

Okej, nu är det så här att jag inte har bloggat på någon dag/dagar.

Så då gör jag det nu! :D I fredags kom min kompis hem till mig och vi smakade nya Marabou med blåbärssmak. Den var underbar. Och då gick Twilight på tv också, på 1:an (??!!), det blir nog runt 13:e gången jag sett den nu. Men det spelar ingen roll, den kommer alltid vara lika magisk. Musiken var ju bäst i första filmen.

Hur som helst så var vi på Grönan igår och åkte bl. a. nya Twister! Den var riktigt kul. Och Extreme är ju också för skön.

Nu kom jag för en stund sen hem från att ha dansat och har just ätit middag. Blir att plugga lite nu alltså.

Hur har eran dag varit?

//ChleoHair!

Igår gick jag, familjen och några vänner på musikalen Hair. Den var riktigt bra; humoristisk, sorglig och underbar musik med fantastiska röster. Man blev verkligen fångad av hela konceptet och stämningen.

Nu blir jag verkligen intresserad av att se filmen, eftersom den tydligen ska vara ännu bättre än musikalen. Fast jag tror ändå att den ursprungliga musikalen från 1968 som filmen är baserad på är den bästa.Filmen Hair från 1979.

Bildkälla: twiceadopted.files.wordpress.com

Idag är det studera-dagen!

Idag har jag pluggat hela dagen eftersom jag inte kommer kunna plugga något imorgon då jag ska på en musikal :) Mer om den får ni veta imorgon... Hur som helst, så var det studiedag idag. Egentligen fattar jag inte varför det heter så. Man studerar ju varje vardag när man går i skolan, och sen när man har en dag ledigt från skolan så kallar de den för studiedag, och säger att man ska studera då? De är ju för sjutton studera vi gör hela tiden i skolan! Hur som haver så studerade jag idag ändå... :D Men det var skönt att kunna gå upp vi halv ett och veta att man inte har missat tre lektioner i alla fall. Mindre skönt att veta att man sovit bort hela dagen. Mer skönt att veta att man har sovit tolv timmar. Mindre skönt att veta att man inte kommer kunna sova tolv timmar denna natt igen. Mer skönt att veta att idag är det ingen skola.

Hejsanhoppsan! :)


RSS 2.0