Dancee

Hej da blog!

Har precis kommit hem från min dans och nu ska jag plugga lite matte. Vad har ni för er en söndagkväll som denna? =)
//Chleo


Miss Nothing

ÄLSKAR den här låten! Är inte ett fan av Taylor Momsen, gillar inte hennes image alls... Men låten är bäst!


Question of the Day!


Harry Potter och Dödsrelikerna

Så heter filmen jag precis sett! Har velat se den länge, så jag och några kompisar bestämde oss för att gå och se den idag :) Den var riktigt bra och - detta låter väldigt konstigt - både för kort och för lång. Den var 2 timmar och 30 minuter, men när eftertexterna började rulla blev man lite... "öh va?" För det kändes jättekonstigt att den slutade där, jag trodde den skulle vara längre.

Vill inte säga så mycket om vad som hände i filmen, för det är ju flera som inte har sett den ännu, men bra var den. Rätt läskig på flera ställen faktiskt. Och jag förstod rätt mycket ändå, även fast jag inte sett 6:an, Harry Potter och Halvblodsprinsen.

Vad tyckte ni om filmen som sett den?Daniel Radcliffe och Emma Watson i Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1.


Nu ska här pluggas!

Känns inte så bra att två av mina tre senaste inlägg handlat om att jag ska plugga.

Dear Mr President

Den här låten upptäckte jag för några dagar sedan. Har hört den förut of course, men aldrig riktigt lyssnat på den. Den är ju riktig bra! Pink är sjukt underskattad.


Pluggaa!

Hej! Nu har jag glömt bort att blogga igen... men jag ska försöka ta upp det här med bloggandet igen så får vi hoppas att det går bra :D

Har precis sovit över med en kompis, men denne var tvungen att åka hem tidigt för hon skulle åka nånstans. Nu tänkte jag plugga, kul va? ;) NO, SO och engelska är bara några ämnen av många...

Vad ska ni hitta på idag? Något roligt?

Ha det bra!
//Chleo

RSS 2.0