Packa!

Hej bloggen! Whazzup?

Ja, så imorgon bär det iväg till ett helt nytt land... Egypten. Det ska bli så kul! Men först måste vi packa ungefär en biljard grejer. Och jag kommer inte kunna blogga på ungefär två veckor :S Fast jag ska försöka se till att hitta en dator på hotellet så jag kan blogga därifrån.

Nu ska vi äta sukijaki, (stavning??) min absoluta favoriträtt, mums! Och Snääben kom hem idag vilket är jättekul, eftersom jag har saknat henne sjukt mycket.

Ha en mysig fredagskväll!
Puss<3


Baga

Hello sunshines!

Gud vad fint väder det är ute, alla fall här. Jag och Mia badade tidigare idag och det var såå varmt i vattnet. Man nästan kokade, haha, nej, men ändå. Nu är vi hemma hos Mia och bakar sockerkaka. Jag skulle säga nånting med baka och tänkte på bagare och då sa jag "baga". Jag tycker att det borde heta så istället, för alla andra bagar-ord har ju bokstaven G i sig och inte K.

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, men jag har inte orkat palla mig till datorn utan har bara solat hela tiden och läst mina Vampire Academy-böcker som jag bland annat fick i födelsedagspresent.

Vad gör ni en sån här underbar dag? :)
//Chleo

Her name was New York, New York...

Hörde den här låten för första gången för några dagar sen då den gick på radion och fastnade för den direkt. Riktigt bra!


Bloggtrafik

Den här sidan har jag använt ett litet tag nu. En jättebra sida för dig som vill få fler besökare till din blogg, och samtidigt upptäcka en massa nya, bra bloggar. Den är helt gratis också. Bli medlem nu! :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=chleopatra

Random

Häromdan uppäckte Mia en jättekonstig sak som jag kan göra med huvudet. Jag kan liksom dra fram bara framhuvudet och sen tillbaka, hela framdelen av huvudet förflyttas liksom bak igen. Det var inte meningen att jag skulle göra det. Jag såg bara förvånad ut och sen när jag skulle övergå till normal igen så började Mia skratta, och jag undrade varför. Nu vet jag varför.

1:a juli 2010

Goodmorning!
Måste bara säga att jag älskar den här låten. Haha, jag sa till Mia när vi satt i bilen på vägen till hennes landställe och lyssnade på radion: "Åh, jag hoppas att den här låten med Adam Lambert spelas (nynnar lite på den)" och sen började den spelas... det var lite läskigt.RSS 2.0