Gott nytt år!!

Hej blogg!

Nu är det ett nytt år, 2011 :D (För er som missat det) Ett helt nytt år... Nya val. Nya möjligheter. Nya valmöjligheter. Det känns väldigt skönt faktiskt. Det kommer dessvärre aldrig vara 2010 igen, och det känns lite konstigt. Den sekunden som är nu kommer aldrig komma igen, och minuten kommer aldrig komma igen. Det fick mig att tänka på något. Man måste njuta av livet, för just den här stunden kommer aldrig komma igen. Man ska njuta av varje dag, av varje sekund av sitt liv. För vi har fått gåvan att leva. Inte av Gud kanske, för Honom/Henne tror jag inte på, men vi lever ändå. Och det ska vi verkligen vara glada för.

Så därför, tycker jag att ni ska njuta av det här året (och alla andra år) och göra det bästa av era liv! För man man kanske tycker att någon annan är duktigare än er på något, men och? Någonting kommer de aldrig bli duktigare än dig på; vara dig själv! Detta är småsaker, tänk istället på vad ni har! Ni(vi) bor i Sverige, ett ganska så fredligt land i jämförelse med vissa andra länder, vi har tillräckligt mycket pengar eftersom vi har tillgång till en dator, vi får mat om dagen akanske inte inser vad man har förrns man förlorat det. Man kanske är ledsen över att man tycker att man är ful, llihopa förhoppningsvis och vi har tak över huvudet. Och jag hoppas att alla har familjer. Men det viktigaste är att man har sig själv. Och det kan alla jobba med, och det är nog något man bör jobba med hela livet.

Så istället för att gå runt och avundas andra kan man se vad man själv har och tänka på att alla inte har det lika bra som du. Det finns dem som är svårt sjuka, som inte har familjer och som svälter. Man kan kämpa med att göra det bättre för dem. Kämpa för att dem som inte har det lika bra som en själv ska få det bättre.

Nyrslöfte? Ja, det kanske kan vara just det. Man kan till exempel börja ge 100 kronor i månaden till Unicef, eller någon annan organisation som kämpar för att göra någonting bättre i världen. Något nyårslöfte vet jag inte riktigt om man kan kalla det för, men en god gärning, och en bra start på 2011 skulle det i så fall vara.

Hoppas att ni får en god fortsättning på året och att ni är snälla mot alla, men inte minst, er själva!

Gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0