Julklappstips

Hej!

För er som är sent ute med att handla julklappar (harkling*jag*) så har jag lite tips på vad man kan göra/köpa för er som är lite osäkra på vad ni ska ge.

* Sök på något gott recept på Internet eller ta fram en receptbok du har hemma och baka nånting :) Det måste inte vara någonting jätteavancerat, man kan göra jättegoda grejer med nougat och marsipan t. ex. Lägg det i någon fin burk/ask och ge bort :)

* Gör ett eget presentkort! Om du vet att någon gillar spa, t. ex. din syster eller mamma så designa ett fint presentkort och gör ett spa själv! Du kan fixa naglar, ansiktet, massage och sådant.

* Och om dem ni ska ge till inte alls gillar spa-grejer eller nåt så kan du ju bara göra ett annat kul kort, t. ex. att du ska laga en lyxmiddag till dina föräldrar med förrätt, varmrätt och efterrätt.

* Men laga mat är kanske inte din grej? Gör någonting fint och personligt, köp en vit kopp och designa den själv. OBS se till att i så fall använda speciella pennor så inte färgen försvinner när du diskar.

* Annars kan du bara köpa någonting; en tvål, ett doftljus eller bara någonting du tror att den personen verkligen skulle tycka om. Det blir mer personligt då, alla fall enligt mig, när personen man ger till inte har den blekaste aning om vad man ska ge. 

Lycka till med julklapparna och kom ihåg att det är tanken som räknas :)

PS. Att rimma på julklapparna är alltid kul! Gör det och önska en riktigt God Jul!

Kommentarer
Postat av: Emma

Bra tips :)

2010-12-22 @ 17:27:08
URL: http://ericsons.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Bra tips, god jul!

2010-12-23 @ 21:32:22
URL: http://stenvreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0